Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2006

Type G


Χρειάστηκε για πρώτη φορά σήμερα να αγοράσω ανταλλακτικές σακούλες για την ηλεκτρική σκούπα μου. Αντάλλαξα 8€ για πέντε σακούλες και ένα ανταλλακτικό φίλτρο σκόνης (που προσαρμόζεται στην έξοδο του αέρα της σκούπας). Τέλος πάντων, το δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι οι Hoover/Bosch/Siemens της ιδίας κατηγορίας με την δικιά μου σκούπα, παίρνουν σακούλες τύπου G.

Έχω δει και ηλεκτρικές σκούπες που έχουν σακούλα που αφαιρείται και αδειάζει (όχι μόνη της, πρέπει να την αδειάσετε εσείς), και είναι μια μάλλον δυσάρεστη διαδικασία. Προτιμάω τις ανταλλακτικές σακούλες. Έτσι κι αλλιώς, αυτές οι πέντες θα με βγάλουν καμιά διετία.

5 σχόλια:

islazy είπε...

Εχω ψοφήσει στο γέλιο!!! Θεός!

Ανώνυμος είπε...

η οικιακή οικονομία σήμερα δεν είναι όπως ακριβώς την περιγράφεις. εκτός κι αν αλλάξεις το blog σου σε 'η οικιακή οικονομία στα προϊστορικά χρόνια'

Η Κουρούνα είπε...

Γράψε τίποτα για τις μεταφορικές. Υπάρχει καμία που να έρχεται και να σου μαζεύει όλα τα πράγματα χωρίς να κάνεις τίποτα; Ή πρέπει να στραφώ στη λύση του διακτινισμού; Όπως κατάλαβες, μετακομίζω.

Η Κουρούνα είπε...

Μόλις διάβασα όλο το μπλογκ σου (δεν πήρε πολλή ώρα). Πρόσθεσε έναν υπότιτλο που να γράφει "*οικιακή οικονομία στα χρόνια της προϊστορίας" να ησυχάσει ο ανώνυμος γιατί τον βλέπω και ζορίζεται να επεξηγεί κάθε τρεις και λίγο. Πληροφορίες για την οικιακή οικονομία στα χρόνια της προϊστορίας μπορώ να σου δώσω άπειρες, καθότι 42 ετών και πρώην (πολύ πρώην) απόφοιτος γυμνασίου θηλέων!

Unknown είπε...

θα αφήσω τους ανώνυμους να ανησυχούν, και θα φροντίσω να περιγράψω τις περιπέτειες της μεταφοράς του σπιτιού σύντομα...